Dette er Petro sine nye skribenter
Glenn Stangeland
14. desember 2018
Dette er Petro sine nye skribenter
Glenn Stangeland
14. desember 2018

De mest observante av våre lesere har kanskje lagt merke til at det har dukket opp nye navn i byline på petro.no nå i høst.

Solid utvikling i lesertall og økonomi har gitt oss muligheten til å knytte til oss tre dyktige frilansere.  De er blitt våre øyne og ører og vår penn i sine respektive geografiske nærområder, fra Kristiansand i sør til Molde i nord.

Her er en kort presentasjon av de tre nye skribentene:

Frode Rabbevåg

Bosatt i Molde, men kommer opprinnelig fra Ålesund. Har de siste tre årene arbeidet som frilansjournalist med hovedvekt på næringslivsstoff og har nå Petro.no, Maritimt Magasin, Byggeindustrien og Tidens Krav som hovedoppdragsgivere. Har utdannelse innen økonomi og regnskap i tillegg til studier i statsvitenskap og har tatt Institutt for Journalistikk/Norsk olje og gass sitt kurs i oljejournalistikk. Har tidligere arbeidet som journalist i Sunnmøre Arbeideravis, Vårt Land og TV Romsdal og har skrevet mye om maritime næringer og olje- og gassindustrien i flere tiår. Har mange års erfaring som rådgiver, tekstforfatter og daglig leder fra kommunikasjons- og reklamebyrå og fra ulike stillinger i næringslivet.

Thomas Bergstøl

Base i Kristiansand. Har en variert bakgrunn som skribent og kommunikasjonsrådgiver. Han har mastergrad fra Universitetet i Oslo med fordyping i merkevarejournalistikk, samt erfaring som kommunikasjonsansvarlig i helseklyngen Oslo Health Tech. I tillegg til å dekke aktiviteter på Sørlandet for Petro.no, tar han idag oppdrag som digital markedsfører og innholdsprodusent i selskapet Byen Media.

Thomas Førde

Busett i Førde i Hordaland i Sveio kommune, midt mellom Stavanger og Bergen og har utdanning innan økonomi, historie og statsvitskap pluss lang røynsle som journalist. Han er bur på ein gard og driv som sauebonde på si, men brukar det meste av arbeidsdagen til journalistikk; eit fag som han først fekk høve til å praktisera i Bondebladet og Nationen i Oslo. Lengst fartstid har han likevel frå Stavanger Aftenblad der han var tilsett i 28 år og skreiv litt om det meste, men aller mest om økonomi, næringsliv, industri og energi. Dei siste åra har han vore frilansar som journalist og forfattar. Han har mellom anna skrive boka om «Då gassen kom til Norge», som handla om historia til gassprosessanlegget på Kårstø og den første ilandføringa av norsk gass til norsk fastland. Dei to siste åra har journalisten hovudsakleg konsentrert seg om å laga reportasjar og artiklar til ymse magasin og fagblad, publiserte på nett og papir.

Vi er glade for at dere bruker oss, som lesere, tipsere og annonsører. Det gir oss muligheten til å investere i mer og bedre journalistikk.

Mvh. John Økland og Glenn Stangeland