Rosenberg sikrer Gjøa-kontrakter verdt 400 mill.
Glenn Stangeland
11. juni 2019
Foto: Neptune Energy
Rosenberg sikrer Gjøa-kontrakter verdt 400 mill.
Glenn Stangeland
11. juni 2019

Neptune Energy har tildelt Rosenberg WorleyParsonsn en kontrakt for modifikasjonsarbeid på Gjøa-plattformen fram til 2021.

På det meste vil 200 medarbeidere jobbe med prosjektet.

Det skriver Sysla.

De to EPCIC-kontraktene som er tildelt er relatert til modifikasjoner på Gjøa-plattformen som del av Duva og Gjøa P1-prosjektene. Kontraktene er tildelt under en eksisterende rammeavtale, som ble inngått med Rosenborg WorleyParsons i 2018, skriver Neptune i en pressemelding.

– Vi er glade for å tildele disse kontraktene til Rosenberg WorleyParsons. Arbeidet som nå settes i gang er viktig for å holde tidsplanen om å utvikle feltene Duva og Gjøa P1 som fast-track prosjekter. Begge bygges ut med hver sin havbunnsramme knyttet opp mot eksisterende infrastruktur på Gjøa-feltet. Prosjektene demonstrerer vår vilje til vekst, og styrker Gjøas posisjon som et knutepunkt for området, sier administrerende direktør Odin Estensen i Neptune Energy Norge.

Modifikasjonsprosjektet varer til 2021 og vil i konstruksjons- og byggefasen gi opp til 200 årsverk. Arbeidet ledes og utføres av Rosenberg WorleyParsons i Stavanger.