Servicegigant vil ta en større bit av det norske brønnmarkedet
Glenn Stangeland
25. juli 2017
Foto: Hunting Energy Services
Servicegigant vil ta en større bit av det norske brønnmarkedet
Glenn Stangeland
25. juli 2017

Oljeserviceselskapet Hunting Energy Services har ambisjoner om å sikre seg en større markedsandel på norsk sokkel.

Selskapet har nylig ansatt Ståle Granberg som direktør for forretningsutvikling i Norge. Målet er klart; ekspansjon og vekst.

– Norge er et vekstområde for hele Hunting-gruppen, men spesielt brønnintervensjon og plugging av brønner er markeder der signalene fra det skandinaviske markedet er positive, sier pressekontakt Alison Neil i Hunting Energy Services til petro.no.

Og det er ingen miniputt som nå kaster seg inn i kampen om kontraktene. Hunting hadde i 2016 en omsetning på 3,7 milliarder kroner og 2100 ansatte fordelt på 13 land.

Hunting er allerede tilstede med sin teknologi på norsk sokkel, men produksjon og drift har vært ledet fra Aberdeen. I 2014 ble det etablert et nytt datterselskap i Stavanger.

Nyansatte Granberg har de siste årene hatt liknende stillinger i NOV Completion Tools, Trican og i-TEC. Han ha også bakgrunn fra Schlumberger.

– Hunting har en suksessrik historikk i Norge, og vår teknologi blir brukt av flere operatører i regionen. Ståle Granbergs ekspertise og erfaring snakker for seg selv, og vi er svært glade for at han blir en del av selskapet i disse spennende tidene, sier administrerende direktør Bruce Ferguson.