Smeden vinner kontrakt med Aibel 
Pressemelding
21. januar 2019
Foto: Glenn Stangeland
Smeden vinner kontrakt med Aibel 
Pressemelding
21. januar 2019

Smed T. Kristiansen AS har vunnet en kontrakt med Aibel på levering av pipe supports (røroppheng) til Johan Sverdrup P2 Topside, og omfatter hele prosjektet. 

Avtalen trer i kraft 20. desember 2018 og vil pågå i hele prosjektets levetid, skriver selskapet i en pressemelding. 

– Dette er den største enkeltkontrakten vi har vunnet noensinne, og er veldig viktig for oss. Kontrakten gjør det mulig for oss å planlegge mer langsiktig. Dette er en tillitserklæring som beviser at vi har gjort de riktige grepene gjennom oljekrisen, sier daglig leder, Svein W. Kristiansen.

-For oss er dette resultatet av langsiktig og målrettet jobbing for å bli enda mer konkurransedyktige på pris, leveringstid og kvalitet. Da er det ekstra gøy å bli belønnet med denne kontrakten, sier Kristiansen. 

Et av effektiviseringsgrepene Smeden har gjort, er å investere i en ny sveiserobot som gjør produksjonen enda mer effektiv og jobben lettere for sveiserne. 

– Nå sikrer vi arbeidsplassene fremover. Det er stas å bevise at vi kan produsere industriprodukter av høy kvalitet til konkurransedyktige priser her i Norge. Medarbeiderne og ledelsen gleder seg til å ta fatt på arbeidet, sier Kristiansen.