Publisert 18. desember 2018

TS Furmanite er tildelt en 5+5-årsavtale med Equinor Mongstad. Rammeavtalen kan i tillegg til Mongstad også anvendes av Equinor og deres leverandører på alle lisenser offshore og landanlegg der Equinor er operatør eller Technical Service Provider (TSP).

Det skriver selskapet i en pressemelding.

Avtalen omhandler arbeid innen TS Furmanite sine kjemeområder; lekkasjetetting under drift, mobil maskinering, kompositt-reparasjoner, varmebehandling, hot tap, ventiltesting, med mer.

En 24 timers service for å rykke ut og løse uforutsette problemstillinger og hendelser er også en viktig del av den utvidede avtalen.

– Equinor Mongstad har vært en særdeles viktig kunde for oss i en årrekke. At avtalen nå omfatter hele porteføljen til Equinor, er et svært hyggelig signal. At avtalen også kan benyttes av Equinors leverandører kan samtidig være med å åpne nye muligheter for oss, sier Øystein Dalevoll, daglig leder i TS Furmanite.

TS Group AS kjøpte nylig 100% av aksjene i TS Furmanite. Som nye eiere er det er veldig gledelig å se at Equinor gir fornyet tillitt til TS Furmanite, sier daglig Leder i TS Group AS, Rolf Hegna.

Siste fra forsiden

+

Equinor positive til krav om erstatningskraft – hvis staten tar stor del av regningen

Havtil gransker brann på Statfjord A

Milliardene renner inn – men svakere resultat for Equinor

+

Vår plusser på borekampanjen med enda en letebrønn i Barentshavet

+

Aker BP fremskynder oppstart på Tyrving

+

Planlegger å bore inntil to Eirin-brønner i året

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger