Publisert 7. mai 2019

Oceaneering er tildelt kontrakt med Wintershall for bore- og kompletteringssupport med ROV-integrert teknologi om bord på boreriggen West Mira. 

West Mira-kontrakten dekker produksjons boring på Wintershalls opererte felt på norsk sokkel, inkludert Vega, Nova og Maria. Kontraktens varighet er tre år med opsjoner på 2 pluss 2 år. 

Oceaneering vil levere ROV-tooling og -tjenester inkludert installasjon av ROV-hangar løsninger, ingeniørtjenester, fjernstyring av ROV-operasjoner fra land og integrert ROV-teknologi for BOP festesystemer og undervanns landingsbaser. 

Erik Sæstad, VP & Country Manager – Norway, sier; «Vi er veldig fornøyd med denne kontraktstildelingen og erfarer at våre ROV-integrerte løsninger gir oss muligheten til å optimalisere leveranser til en lavere totalkostnad for kunden. ROV-Integrert teknologi som dette, kombinert med fjernstyring av operasjoner fra land via vårt Mission Support Senter i Stavanger, reduserer sikkerhetsrisikoen og bidrar også til lavere karbonutslipp. Vi ser frem til videre optimalisering i nært samarbeid med Wintershall.”  

Siste fra forsiden

Milliardene renner inn – men svakere resultat for Equinor

+

Vår plusser på borekampanjen med enda en letebrønn i Barentshavet

+

Aker BP fremskynder oppstart på Tyrving

+

Planlegger å bore inntil to Eirin-brønner i året

+

Ferdig med første del av borejobben på Maria Fase 2

+

Fant opptil 90 millioner fat i fjor – skal bore pilotbrønn for mulig utbygging

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger