Publisert 18. september 2019

Wood har fått kontrakt for vedlikehold, erstatning og modifikasjoner (VEM) på Martin Linge, Equinors offshoreinstallasjon på den norske kontinentalsokkelen.

Kontrakten har blitt tildelt under en eksisterende rammeavtale fra 2016, og Wood er nå VEM hovedleverandør på plattformen som ble installert i juli 2018.

Martin Linge skal etter planen komme i drift i 2020, og gassen vil bli transportert gjennom en ny rørledning koblet til feltet via eksisterende infrastruktur fra St Fergus i Skottland.

Prosjektet vil bli levert av Woods personell i Stavanger og styrker selskapets sterke fotfeste i det norske markedet ytterligere.

Lars Fredrik Bakke, Woods senior vice president i Norge, sier.

– Vi ser fram til å jobbe med Martin Linge – en av de mest avanserte installasjonene på norsk sokkel som vil bli drevet og betjent fra et kontrollsenter på land. Gode leveranser på tidligere leverte prosjekter på norsk sokkel fremhever Woods mange års erfaring offshore. Vi har utført vedlikehold på en rekke installasjoner og viser vår evne til å dra nytte av vår globale pool av tekniske eksperter innen prosjektering og modifikasjoner.

Tidligere i år ble Wood tildelt to nye kontrakter av Equinor for levering av modifikasjoner på Grane-plattformen og en FEED for modifikasjoner på Kollsnes prosessanlegg i Øygarden, vest for Bergen.

Vil du ha oversikt over fremtidige letebrønner og utbyggingsprosjekter?
Prøv Petro Database gratis i 30 dager!

Siste fra forsiden

Ventyr har signert kontrakten for Sørlige Nordsjø II

+

Oppdaterer med flere nye avtaler for Transocean-rigger

Vår Energi har gjort oljefunn i Nordsjøen

+

Trenger flere svar – returnerer til Heisenberg-funnet

Brann på Statfjord A

+

Skal bore pilotbrønner på Lunde og Ørn

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger